Jeuris Sharona
Dossierverantwoordelijke

Tijdens mijn opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de Karel De Grote Hogeschool heb ik mijn stage mogen doen bij Boekhoudkantoor Bolipa en heb ik ook een aantal maanden vakantiewerk gedaan. Na mijn extra opleiding aan de Fiscale Hogeschool in Brussel ben ik in september 2017 vast in dienst gegaan.

Ik sta voornamelijk in voor de verwerking van de administratie (aankoop- en verkoopfacturen, financiële en diverse dagboeken) in de boekhouding en de BTW-aangiften, de afwerking van de balansen en resultaten en de fiscale aspecten zoals de vennootschaps- en personenbelasting. Net zoals mijn collega’s hou ik mij ook bezig met diverse zaken zoals de opmaak van publicaties in het Belgisch Staatsblad, opmaak en indienen van jaarlijkse klantenlistings, fiscale fiches, .. .

Ik kan mezelf omschrijven als een perfectionistische, gemotiveerde persoon die graag heel wat wil bijleren. Daarom ben ik ondertussen ook begonnen met mijn stage bij het BIBF.

Naast het werk breng ik graag tijd met mijn familie en vrienden door. In mijn vrije tijd verzorg ik ook de bediening in een feestzaal.