Startersadvies

Ons kantoor staat de startende ondernemer met raad en daad bij. Wij begeleiden u bij het opstarten van uw zelfstandige activiteit. Wij voorzien (of geven raad bij) de keuze van de juridische vorm, het opstellen van het financieel plan, de registratie als ondernemer bij de verschillende administraties zoals Kruispuntbank Ondernemingen, BTW en sociaal verzekeringsfonds en sociaal secretariaat.

Boekhouding

Onze dienstverlening begint bij het verzorgen van de volledige boekhouding van uw onderneming, eenmanszaak of vennootschap. Alle facturen en bankuittreksels worden door ons nauwkeurig en tijdig verwerkt volgens de regels van de kunst. Indien u wenst, kan u ook zelf uw administratie inboeken. Dit kan zowel in een cloud-omgeving, als op uw eigen systeem of vanop afstand in de Bolipa-omgeving. Na het invoeren van de gegevens worden deze met u besproken en worden de wettelijke formaliteiten vervuld.

Fiscaliteit

Ons kantoor verzorgt (of ondersteunt bij) onder andere het invullen en indienen van de fiscale aangiftes, personenbelasting, vennootschapsbelasting en BTW. Alle formaliteiten nemen wij voor onze rekening. Wij verlenen bijstand bij de verdediging van uw dossier tijdens controles van directe belastingen en BTW.

Fiscale Optimalisatie

Op basis van tussentijdse besprekingen krijgt u een helder beeld van uw cijfers. Wij evalueren op geregelde tijdstippen uw fiscale situatie. Wij geven advies en begeleiding om uw fiscale situatie te optimaliseren.

Advies Op Maat

Niets is zo vervelend dan een boekhoudkantoor dat uw naam niet kent, maar selecteert op klantnummer. U staat bij ons bekend onder uw eigen naam. U ontvangt persoonlijke begeleiding en wij denken met u mee, voor zowel starters als voor gevestigde zelfstandigen. Wij adviseren u in fiscale, handelsrechtelijke en vennootschapsrechtelijke domeinen. U kan steeds bij ons terecht voor gratis vrijblijvend advies.

Juridisch - Sociaal

Wij helpen u, in onderling overleg en samenwerking met sociale secretariaten, notarissen en bedrijfsrevisoren ook verder bij juridische en sociale aspecten die bij uw onderneming komen kijken.

Full Service

Boekhoudkantoor Bolipa is een full service boekhoudkantoor. We volgen de zelfstandige (bij- en hoofdberoep) en kleine -en middelgrote ondernemingen van dichtbij op en bieden een totaal geïntegreerd pakket diensten. We rapporteren u gedetailleerd over de resultaten. U kan ons de nodige feedback geven om recht op het doel af te gaan. Ons systeem van samenwerking spreekt u zeker aan.